Press
Release

Welkom bij Oxygen Group, dé referentie in Microsoft Business Applications.
Read more
IFACTO-11052023-HIGHRES-43

Press Release

Welkom bij Oxygen Group, dé referentie in Microsoft Business Applications.

Na jaren van groei en een constante verruiming van het aanbod, transformeert het bekende iFacto Group naar een nieuwe en versterkte propositie onder de naam Oxygen Group. Een groepsmerk dat zijn naam niet gestolen heeft. Want als dé referentie in de implementatie van Microsoft Business Applications mogen ze terecht trots zijn op hun belofte om zuurstof te bieden aan al hun stakeholders. Of het nu gaat om klanten, collega’s of bedrijven die deel uitmaken van de groep – of net bedrijven die wensen samen te werken, Oxygen Group is er voor hen.

De transformatie van iFacto Group naar Oxygen Group schetst perfect de groei die de groep gekend heeft de laatste jaren, en vooral de ambitie die er is om het aanbod te blijven verruimen. “We werkten niet zomaar een nieuwe branding uit”, stelt Steven Arrazola de Oñate, CEO - Managing Partner Oxygen Group, “maar ook een duidelijke visie die we met alle bedrijven die deel uitmaken van onze groep onderschrijven om nog sterker te staan in de toekomst. Een visie die onze eenheid bevestigt en die ruimte laat om de groep nog verder uit te bouwen en onze naam zo telkens opnieuw waar te maken.”

“We zochten een naam die aansluit bij onze waarden. Oxygen Group is als perfecte oplossing uit de bus gekomen. We bieden immers zuurstof aan al onze stakeholders om te groeien. Zowel klanten, bedrijven, medewerkers en potentiële nieuwe ondernemers verdienen dat. Daarom willen we dat als groep beter uitdragen en ondersteunen.”

De toekomst ziet er alvast veelbelovend uit voor de groep, met 8 sterke bedrijven die elks kwalitatieve topspelers zijn in hun vakgebied, gecentraliseerd rond Microsoft Business Applications. Als lid van De Cronos Groep werden alle 7 Microsoft Designations en het label Microsoft Cloud Partner behaald. "Voor de Designation voor Business Applications behaalden we een score van maar liefst 100 op 100. Een resultaat dat volledig de verdienste is van alle dochterbedrijven in de groep”, stelt Steven Arrazola de Oñate, “daarnaast hebben we ook niet minder dan 4 MVPs in onze groep. Weinig andere Dynamics Partners in België of Nederland doen ons dat na. Daar zijn we uiteraard fier op. Individueel zijn we sterk, maar samen nog veel sterker. We zijn dan ook niet voor niets 2 jaar op rij Microsoft Partner of the Year Belgium. Geen enkele andere Belgische partner kan dit voorleggen.”

De naam Oxygen Group is niet iets dat alles verandert. Het is wél een nieuwe brand voor een platform dat mogelijkheden biedt, faciliteert en ondersteuning creëert voor alle bedrijven die erin zitten of er deel van willen uitmaken.

“We zijn de voorbije 3 jaar verdubbeld in omzet en gegroeid naar 220 medewerkers.

In 2021 hebben we via een overname onze eerste stappen gezet in Nederland, de groei strekt zich dus uit over de landsgrenzen heen. Als groep proberen we het pad te effenen voor deelbedrijven die ambitieuze stappen willen zetten” aldus Steven Arrazola de Oñate. “Daarnaast starten wij ook nieuwe bedrijven op samen met ondernemers die extra zuurstof zoeken en die deel willen uitmaken van onze groep.  De komende maanden volgt er nieuws over 2 nieuwe startups.”

Interested in a cooperation?

Hello Oxygen, here are my details:

Do you like what you read and are you in need of some oxygen? Reach out and we provide you with everything you need to make sure you reach your full potential.

Hello Oxygen, here are my details: